Obnovuje paměť, zvyšuje spalování tuků, zlepšuje sluch i zrak. Je to nejsilnější přírodní lék dostupný na každém rohu

Rádi byste zhubli, ale stále se vám to nedaří? Místo počítání kalorií a drastických diet vyzkoušejte tento přírodní lék, který pomůže, a navíc podpoří i správné fungování mozku.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Netrapte se a nestresujte se zázračnými a mnohdy předraženými dietami, které jsou neúčinné a mnohdy neefektivní. Vyzkoušejte níže uvedený recept, který spálí přebytečná kila a podpoří paměť. Aby byl celek efektivní a vaše váha se snížila, je potřeba pravidelné pití tohoto přírodního léku, zdravý pohyb na čerstvém vzduchu a vyvážená strava. 

Smíchejte správné přísady a užívejte si jejich výsledků

Příprava nápoje není nikterak složitá, náročná, a ani nákladná. Jediné, co je třeba dodržet, je pití nápoje každý den. Jedině tak bude mít efektivní účinky a dokážete díky němu rychleji hubnout. Navíc je zdravý, pomáhá detoxikovat organismus a ničí neprospěšné bakterie v našem těle. Nápoj se skládá z pěti ingrediencí, které svým vzájemným působením přinášejí tělu skutečné potěšení.

iZdroj fotografie: Depositphotos

Přísady, jako je citron, křen, zázvor a skořice, jsou pro tělo člověka přínosem. Vitamin C hraje důležitou roli ve spalování tuků, podporuje tvorbu kolagenu a zlepšuje imunitu. Skořice odbourává břišní tukové buňky, zvyšuje pocit sytosti a reguluje hladinu inzulínu v těle. Křen zlepšuje trávení a je také bohatý na vitamín C a B. Zázvor je dokonalý pro imunitní systém, pomůže od nachlazení, a také pomáhá odbourávat tukové polštářky v problémových partiích.  

Jak takový zdravý nápoj připravit

Připravte si 130 gramů čerstvého křenu, 4 lžičky medu, 3 citrony, 2 lžičky skořice a 2 centimetry čerstvého zázvoru. Nejdříve oloupejte zázvor a křen a ze všech citronů vymačkejte šťávu. Křen i zázvor nakrájejte na malé kousky a veškeré ingredience dejte do mixéru, nejlépe do smoothie mixéru. 

iZdroj fotografie: Depositphotos

Vzniklou směs uložte do skleněné nádoby s víčkem a uložte do lednice. Aby vaše tělo profitovalo z účinků, doporučujeme každé ráno na lačný žaludek sníst jednu lžičku této směsi. Druhou čajovou lžičku si dejte před spaním. Jestliže směs nechcete jíst, smíchejte ji se sklenicí vody a vypijte ráno a večer. Vaše tělo, imunita, ale i mozek vám poděkují.

Zdroj: Healthy With Honey

Diskuze Vstoupit do diskuze
118 lidí právě čte
Zobrazit další články