6000 let stará receptura: Pročistí tělo, léčí arytmii, hypertenzi a 17 dalších nemocí

Abyste si zachovali pevné zdraví a ochránili se před nebezpečnými nemocemi, nemusíte užívat horu léků. Skvěle vám pomůže tato 6 000 let stará receptura.

                   

Mít pevné zdraví a dokázat se ochránit před onemocněními je základem pohodlného života. Mnozí lidé však v současné době pro získání těchto schopností užívají mnoho komerčních prostředků, které jsou často plné chemických sloučenin a stojí plno peněz. Naštěstí se však nabízí i mnohem přirozenější a levnější prostředek, který vám dokáže pomoci – 6 000 let stará receptura, která účinně čistí tělo, léčí arytmii a mnoho dalších nepříjemných problémů. Její příprava vyžaduje pouze 2 ingredience a nezabere vám mnoho času.

Úžasný dvousložkový lék

Tento recept je starý 6 000 let a první zmínky o něm byly nalezeny již ve starém Řecku a na Blízkém východě, například pod názvem Intrion v Homérově Iliadě. Jedná se o neuvěřitelně chutný lék ze dvou mimořádně účinných léčivých složek, který obsahuje nespočet důležitých živin, jako je zinek, železo, vláknina, hořčík, vápník, měď a řada vitamínů, zejména ze skupiny B. Téměř každá z těchto klíčových složek je nezbytná pro udržení pevného zdraví a dobré funkce organismu. 

Podle výzkumů je tento jedinečný lék obzvláště účinný při regulaci krevních tuků, a to zejména co se týče cholesterolu – stejně tak dokonale funguje při léčbě arytmie, vysokého krevního tlaku a celkově zlepšuje krevní a lymfatický oběh. Pokud navíc vykonáváte těžkou práci nebo rádi sportujete, dodá vám energii na celý den a potřebnou sílu. Díky tomu mimo jiné může vyřešit problémy s chronickou únavou, úzkostí a depresí. Zmizí také chronický stres, a to již po 3 týdnech pravidelného užívání. 

Jedinečný lék pro lepší zdraví 

Tato směs obsahuje až 182 prvků, které jsou užitečné pro zdraví organismu, neboť mají vysokou koncentraci antioxidantů – ty pomáhají zabraňovat vzniku rakoviny a dalších závažných buněčných onemocnění. Již jedna nebo dvě polévkové lžíce tohoto jedinečného léku před důležitou událostí vám poté dodají silnou a trvalou energii a budou vynikajícím palivem pro zdraví celého těla. Abyste získali co nejlepší výsledky, je také vhodné konzumovat směs pravidelně a dlouhodobě. K přípravě budete potřebovat následující ingredience: 

  • 300 gramů tahini (sezamové pasty)
  • 300 gramů přírodního medu
iZdroj fotografie: Pixabay

Hotové tahini najdete v obchodech s potravinami, ovšem pokud chcete, můžete si jej vyrobit sami doma – k přípravě budete potřebovat 1 šálek sezamových semínek a 2 polévkové lžíce oleje (používá se hlavně sezamový, olivový nebo slunečnicový). Vše stačí vložit do mixéru a poté rozmixovat do hladka. Jakmile budete připraveni, postupujte podle následujících kroků: 

  • V misce smíchejte tahini a med (během míchání můžete podle chuti přidat hrst mletých vlašských ořechů, mandlí, pistácií nebo lískových oříšků).
  • Výslednou směs vložte do skleněné nádoby a uložte do chladničky – vydrží 1 až 1,5 měsíce.

Začněte konzumovat 1 až 2 polévkové lžíce směsi denně – ovšem ne více, neboť se jedná o silnou energetickou a vitamínovou bombu. Dětem stačí 1 čajová lžička každý den. Pozitivních změn si budete moci všimnout již po několika dnech, maximálně týdnu.

Jak se tato jedinečná směs osvědčila vám?

Zdroj: Zdravě
Diskuze Vstoupit do diskuze
130 lidí právě čte
Autor článku

Lukáš Jírovec

Zobrazit další články